Goulash

Voorbereiding:

Versnipper de ui.
Pel de knoflookteentjes, bestrooi met zout en laat even intrekken, druk daarna met een groot mes de teentjes plat. Of haal de teentjes door de knoflookpers.
Snijd de paprika's in reepjes.

Bereiding:

Bak de poulet aan tot deze bruin kleurt. Voeg na een paar minuten de ui, knoflook, paprikapoeder en sambal toe.
Voeg na een paar minuten de paprika toe.
Voeg de tomatenpuree en bouillon-kruiden toe, roer goed door elkaar. Voeg daarna het water toe.
Laat dit ongeveer een uur sudderen.
Maak de maïzena met wat water aan en voeg toe om de saus wat te binden.


Ingrediënten:


  • 500 gr Runderpoulet
  • 3 blikjes tomatenpuree
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 3 tot 4 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels sambal
  • 2 paprika's
  • 2 dl water
  • 2 eetlepels Bouillon-kruiden (of 1 bouillon-blokje)
  • Maïzena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten