Arretjescake

Bereiding:

Smelt boter in een pannetje.
Doe de eieren, suiker en vanillesuiker in een kom, meng deze tot een romig mengsel. Voeg de cacao en oploskoffie toe, om opstuiven van de cacao te voorkomen roer eerst rustig door, daarna met de mixer. Meng de gesmolten boter erdoor, doe dit scheut voor scheut om spatten te voorkomen.
Verkruimel de biscuits en roer deze door het cacao-mengsel.
Vet een cakevorm in en vul deze met het biscuit-cacao-mengsel. Zet minimaal 6 uur in de koelkast.
Strooi desgewenst poedersuiker over de arretjescake.

Ingrediƫnten:

  • 2 Eieren
  • 250 gr Suiker
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 60 gr Cacao
  • 1 theelepel Oploskoffie
  • 150 gram Margarine of Roomboter
  • 250 gram Biscuits

Geen opmerkingen:

Een reactie posten