Babi Ketjap


Voorbereiding:

Meng de ketjap, kippenbouillon, citroensap en bruine basterdsuiker. Zorg dat de suiker goed oplost.
Snij het vlees in reepjes, bestrooi met peper en zout.
Versnipper een ui.

Bereiding:

Bak het vlees op hoog vuur. Voeg na een paar minuten de ui toe, bak deze 2 minuten mee. Voeg de knoflook, gember en chili peper toe, bak deze 2 minuten mee.
Schenk het ketjap-mengsel erbij en breng aan de kook. Doe een deksel op de pan en laat 30 minuten sudderen.
Bind de saus met maïzena.


Ingrediënten:

  • Varkensvlees
  • Ui
  • 3 teentjes Knoflook
  • 2 cm Gember
  • 1 Chilipeper
  • 6 lepels Kippenbouillon
  • 125 ml Ketjap
  • 1 lepel Citroensap
  • 2 lepels Bruine Basterdsuiker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten