Voorbereiding:
Meng de ketjap, kippenbouillon, citroensap en bruine basterdsuiker. Zorg dat de suiker goed oplost.Snij het vlees in reepjes, bestrooi met peper en zout.
Versnipper een ui.
Bereiding:
Bak het vlees op hoog vuur. Voeg na een paar minuten de ui toe, bak deze 2 minuten mee. Voeg de knoflook, gember en chili peper toe, bak deze 2 minuten mee.Schenk het ketjap-mengsel erbij en breng aan de kook. Doe een deksel op de pan en laat 30 minuten sudderen.
Bind de saus met maïzena.
Ingrediënten:
- Varkensvlees
- Ui
- 3 teentjes Knoflook
- 2 cm Gember
- 1 Chilipeper
- 6 lepels Kippenbouillon
- 125 ml Ketjap
- 1 lepel Citroensap
- 2 lepels Bruine Basterdsuiker
Geen opmerkingen:
Een reactie posten